Handelsbetingelser

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Navn: Made By Søegaard

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR-nummer: 37202908

Adresse: 

Ægirs Alle 1

6705 Esbjerg Ø

Danmark

Mail: madebysoegaard@gmail.com

Etableringsår: 2015

BETALING

Hos www.madebysoegaard.com  kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Visa/dankort

  • Mobilepay

  • Paypal

Alle priser på www.madebysoegaard.com er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

FRAGT

Alle plakater der leveres i Danmark sendes med Post Nord som forsikret pakkepost uden omdeling, og er forsvarligt pakket i silkepapir og forsendelsesrør. Du vil modtage din pakke efter 4-6 hverdage.

Pakkepost uden omdeling: Ved bestilling opgiver du et mobil nummer. Du vil modtage en sms når din pakke er på vej til dig. 

Når din pakke er ankommet til dit lokale posthus/afhentningssted får du automatisk en SMS med besked om at du nu kan hente din pakke. 

Ser pakken ud til at være beskadiget, skal du enten nægte modtagelse eller lave en reklamation hos Post Nord. Dette kan gøres på deres hjemmeside www.postnord.dk

 

Fra din pakke er indleveret hos Post Nord så tager pakkeporto normalt 1-2 dage om at nå frem. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder deres dag-til-dag levering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

 

Made By Søegaard kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Made By Søegaard naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Der sendes ikke pakker til Udlandet.

RETUR- og FORTRYDELSESRET

​Når du handler hos os, har du 14 dages fortrydelsesret, såfremt varen ikke er taget i brug.

Varer købt på udsalg byttes ikke.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget en sms om at din pakke er klar til afhentning på posthuset.

Du skal inden fortrydelsesfristens udløb give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på mail: madebysoegaard@gmail.com. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret og oplyse faktura nr.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydeligt besked herom.

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer ligeledes risikoen for varen, fra tidspunktet for varens indlevering hos posten. Made By Søegaard hæfter ikke for forsvundne returordre i posten.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten (Aftaler omfattet af § 7, stk. 2)

“Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg”

Dvs: Personlige plakater printes på bestilling og tages IKKE retur. Dog fremsender vi altid et udkast på email til de personliggjorte plakater, der skal godkendes af kunden inden plakaten går i trykken, så man er sikret et godt resultat.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage, minus fragtomkostningerne. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet. Tilbagebetaling vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet aftales.

 

Husk at vedlægge dit faktura nr i pakken, samt at pakke varen forsvarligt ind.

Returvarer sendes til:

Made By Søegaard

v/Sabrine Søegaard Sørensen

Ægirs Alle 1

6705 Esbjerg Ø

Danmark

REKLAMATIONER

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hos Mde By Søegaard har du altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal sende en mail til madebysoegaard@gmail.com hvori du beskriver problemet.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til den ovenfor angivne adressen.

 

Brug af personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Made By Søegaard indsamler udelukkende persondataoplysninger til brug i udarbejdelse og herefter forsendelse af materialet til kunden.

Læs mere om persondatabeskyttelse hos www.madebysoegaard.com her: https://www.madebysoegaard.com/databeskyttelse

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på mai: madebysoegaard@gmail.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen:

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Website: www.forbrug.dk

Telefon: 41 71 50 00

E-mail: kfst@kfst.dk

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Andet:

GODKENDELSE PÅ EMAIL (personlige plakater)

Inden plakaten går i trykken fremsender Made By Søegaard et udkast til kundens angivne email.

Er der fejl/mangler i designet bedes dette understreges, hvorefter et nyt udkast vil blive tilsendt.

Når der foreligger en skriftelig godkendelse fra kunden vil plakaten blive trykt.

Bemærk, for enkelte e-mail adresser, herunder særligt hotmail er det nødvendigt at tilføje madebysoegaard@gmail.com til kontakter umiddelbart efter køb af plakaten. Nogle gange er det set, at e-mails fra Made By Søegaard er blevet frasorteret, så de aldrig når frem (ej hellere til Spam folderen) med mindre brugeren har ønsket at modtage disse, hvilket gøres ved at indtaste vores emailadresse i kartoteket over kontakter.

Hvis du mod forventning ikke har modtaget dit udkast i mailen 3-5 dage efter bestillingen bedes du rette henvendelse til madebysoegaard@gmail.com

 

FARVEVARIATION

Bemærk, at det printede billede kan have en mindre variation i farven end det, der vises på skærmen. Det skyldes primært forskelle i farve fra monitor til monitor, og disse mindre variationer må medregnes.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 28/02-2018