NISSEDRILLERIER

Herhjemme har vi en nisse (dvs. undertegnede), og han hedder "Kokos" og han eeelsker at lave nissedrillerier. Jeg ELSKER jul og jeg elsker at lege nisse for min datter....MEN jeg har haft svært ved at finde på ting, som kokos skulle lave af nissedrillerier. Jeg gik derfor i tænkeboks og har nu lavet 24 søde og sjove nissedrillerier, som jeg vil dele med jer. De er IKKE tidskrævende, og de er lette at gå til.

 

Jeg håber at disse 24 små drillerier kan sprede lidt juleglæde hos jer. Klik på billederne for mere information.

Pssssssst..... husk også min GRATIS print-selv plakat som tæller ned til juleaften. Download den her

 

RIGTIG GLÆDELIG JUL

Nissen farver mælken blå. Hæld et par dråber blå frugtfarve i mælken. Ungerne syntes det er en fest når de ser nissen har farvet mælken blå.

press to zoom

Nissen laver fodspor. Klip små fodspor ud i sort gaffa-tape og klister dem på gulvet ved nissedøren.

press to zoom

Nissen skriver GOD JUL med grødris - evt. i nærheden af nissedøren. Han har efterladt et spor af grødris, der fører hen til døren.

press to zoom

Nissen fylder ris i skoene. Også i mor, far og lillesøsters sko. ALLE sko.

press to zoom

Nissen tegner ansigter på appelsinerne Mal sjove ansigter på appelsinerne. Stil dem et sted hvor børnene ikke kan undgå at se dem.

press to zoom

Nissen gemmer kalendergaven. Find noget rødt garn og bind det fast til nissedøren. Lad barnet følge garnet hen til den gemte gave.

press to zoom

Nissen dekorerer stuen med toiletpapir. Papiret skal rundt i hele stuen. Op på lysekronen, omkring juletræet og op på hylderne. Over ALT

press to zoom

Nissen sætter gavebånd på alle håndtag. Måske binder nissen også far fast til sengen, så han sidder fast, når han vågner.

press to zoom

Nissen putter pebernødder i lommerne Sørg for at din barn mærker i lommerne. Sig eks. "Har du husket handskerne lille skat? Er de i lommerne?"

press to zoom

Nissen pakker cykelstolen ind i gavepapir. En rigtig drillenisse laver også løjer udenfor.

press to zoom

Nissen putter legetøj i køleskabet Sørg for at stille det i børnehøjde. Få nu din lille guldklump til at hente mælken til morgenmaden.

press to zoom

Nissen putter gran i ærmet på jakkerne. Pas dog på med at der ikke er skarpe grene/splinter og lign. som kan gøre skade på barnet.

press to zoom

Nissen spiser risengrød. Sæt grøden ved siden af nissedøren - Spis lidt af grøden, når barnet er puttet, så det ligner at nissen har været i gang.

press to zoom

Nissen skriver GOD JUL med mors læbestift på spejlet. Han laver også lidt julehjerter og stjerner.

press to zoom

Nissen sætter bamserne om juletræet. Fortæl at du så Nissen øve sig i at danse om juletræet og at alle bamserne hjalp ham.

press to zoom

Nissen pakker chokoladejulekalenderen grimt ind i papir. Han er ikke så god til det ;-)

press to zoom

Nissen fylder bilen med balloner. Det er en fest når i skal afsted og hele bilen er fyldt til randen med balloner. HUSK at tage dem ud inden i kører.

press to zoom

Nissen maler skæg på mor med en eyeliner. Mor ved ikke selv hun har skæg så hun er naturligvis forvirret ;-)

press to zoom

Nissen putter mandariner i ALLE sko. Det er fantastisk sjovt at se barnet blive overrasket over at der er noget i hans/hendes sko.

press to zoom

Nissen har efterlagt magiske bønner (brug evt TicTac). Nu planter I "bønnerne" i ris og ser en jule-slik-stok vokse frem. Lad den vokse lidt hver dag og "høst" stokken den 24 december.

press to zoom

Nissen klistre alle tandbørsterne op på spejlet med tape. Gerne i børnehøjde så barnet selv kan tage sin tandbørste ned.

press to zoom

Nissen har efterladt et pebernøddespor fra nissedøren til kalendergaven. Følg sporet for at komme til gaven.

press to zoom

Nissen skifter mælken ud med kakaomælk. Det er super lækkert at få havergryn med kakao til morgenmad ;-)

press to zoom

Nissen har lagt et julebrev og en STOR gave. I brevet er en personlig hilsen fra Nissen som siger "vi ses til næste år og hils julemanden".

press to zoom